MrJazsohanisharma

Νέα Αριστερά για θάνατο Τζώρτζιας Αργυροπούλου: Ανεκτίμητη η συμβολή της στους αγώνες

Νέα Αριστερά για θάνατο Τζώρτζιας Αργυροπούλου: Ανεκτίμητη η συμβολή της στους αγώνες

Πέθανε δύο ημέρες πριν συμπληρωθούν πέντε χρόνια από τον θάνατο του Γλέζου.

Ανακοίνωση για τον θάνατο της Τζώρτζιας Αργυροπούλου, χήρας του Μανώλη Γλέζου, εξέδωσε η Νέα Αριστερά.

«Με βαθιά θλίψη, η Νέα Αριστερά αποχαιρετά την Τζώρτζια Αργυροπούλου, σύζυγο του αείμνηστου αγωνιστή της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου. Γεννημένη το 1953, η Τζώρτζια Αργυροπούλου παντρεύτηκε τον Μανώλη Γλέζο το 1986. Παρά το γεγονός ότι επέλεξε να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η συμβολή της στους αγώνες και τις αξίες που πρέσβευε ο Μανώλης ήταν ανεκτίμητη. Η Νέα Αριστερά εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους της» αναφέρει η Νέα Αριστερά.

Η Τζώρτζια Αργυροπούλου πέθανε σε ηλικία 72 ετών, δύο ημέρες προτού συμπληρωθούν πέντε χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου αγωνιστή της Αριστεράς. «Έτσι, ξαφνικά, αναπάντεχα, χάσαμε την Τζώρτζια. Αφήνει πίσω της μεγάλο κενό ψυχής», έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την εκλιπούσα.

Με ανακοίνωση, η Λαϊκή Ενότητα- Ανυπότακτη Αριστερά αποχαιρέτησε την Τζώρτζια Αργυροπούλου: «Αγαπημένη μας Τζώρτζια σοκαρισμένοι από το απροσδόκητο και ξαφνικό φευγιό σου σε αποχαιρετάμε με μεγάλη οδύνη. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έφυγες τόσο ξαφνικά όταν προχθές συζητούσαμε για το πώς θα ετοιμάσουμε μαζί την εκδήλωση τιμής και μνήμης ως "Ενωτική Πρωτοβουλία ΜέΡΑ 25 -Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά" στον αγαπημένο σου και αγαπημένο μας Μανώλη. Εσύ αποφάσισες όμως να πας κοντά στον Μανώλη να τον ενημερώσεις για να τη δείτε μαζί.

Πολυαγαπημένη μας Τζώρτζια. Στάθηκες δίπλα του σε όλους τους αγώνες στις τελευταίες δεκαετίες. Όπως στάθηκες και δίπλα μας στον αγώνα μας να σταθεί όρθια η Ανυπότακτη Αριστερά από το 2015 και με την αταλάντευτη παρουσία σου και με τις συμβουλές σου . Θα μας λείψεις πολύ. Να είσαι όμως βέβαιη "στρατηγέ" όπως σε έλεγε ο Μανώλης ότι θα τον τιμήσουμε όπως του αξίζει και κυρίως θα συνεχίσουμε ανυπότακτα τον αγώνα για λευτεριά, κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα για να είναι λεύτερη η πατρίδα και πανανθρώπινη η λευτεριά. Για να σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου και η καταστροφή της φύσης».

#ΝΕΑ_ΑΡΙΣΤΕΡΑ #ΓΛΕΖΟΣ #ΠΕΘΑΝΕ


from Όλες Οι Ειδήσεις - Dnews https://ift.tt/4RL9fkX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη