Συνελήφθη για sex trafficking ο πρώην CEO γνωστής εταιρείας ρούχων

Συνελήφθη για sex trafficking ο πρώην CEO γνωστής εταιρείας ρούχων

Πέρυσι, το FBI και ομοσπονδιακοί εισαγγελείς της Νέας Υόρκης είχαν ξεκινήσει έρευνα για sex trafficking νεαρών ανδρών σε πάρτι που διοργάνωνα οι συλληφθέντες.

O πρώην CEO της εταιρείας ρούχων Abercrombie & Fitch Mike Jeffries, ο σύντροφός του Matt Smith και ένας ακόμα άνδρας, ο Jim Jacobson, συνελήφθησαν την Τρίτη κατά τη διάρκεια έρευνας για υπόθεση sex trafficking, σύμφωνα με δύο πηγές που επικαλείται η Washington Post.

Πέρυσι, το FBI και ομοσπονδιακοί εισαγγελείς της Νέας Υόρκης είχαν ξεκινήσει τη διενέργεια έρευνας για την σεξουαλική εκμετάλευση και κακοποίηση νεαρών ανδρών σε πάρτι που διοργάνωνα οι τρεις συλληφθέντες.

Ο Jeffries είχε διατελέσει CEO του οίκου Abercrombie & Fitch από το 1992 ως το 2014.

«Οι σημερινές συλλήψεις είναι μνημειώδεις για τα νέα μοντέλα που θυματοποιούνται από αυτά τα άτομα» είπε η Brittany Henderson, από την εισαγγελεία.
«Η μάχη για δικαιοσύνη δεν σταματά εδώ. Αναμένουμε να θεωρήσουμε την Abercrombie και τη Fitch υπεύθυνη για τη διευκόλυνση αυτής της τρομερής συμπεριφοράς και να διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί ξανά».

#TRAFFICKING #ΣΥΛΛΗΨΗ #CEO #ΜΟΝΤΕΛΑ #ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ_ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΡΟΥΧΑ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/CLRFYuH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη