Live η συζήτηση στη Βουλή για τις φωτιές - Ομιλίες πρωθυπουργού και πολιτικών αρχηγών

Live η συζήτηση στη Βουλή για τις φωτιές - Ομιλίες πρωθυπουργού και πολιτικών αρχηγών

Προτάσεις για τη διεξαγωγή «προ ημερησίας διατάξεως» συζήτηση, είχαν καταθέσει το ΠΑΣΟΚ «για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές» και ο ΣΥΡΙΖΑ «για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας».

Αυτή την ώρα διεξάγεται η ενημέρωση της Βουλής, από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επί του απολογισμού για τη φετινή αντιπυρική περίοδο.

Η σχετική συζήτηση, που αναμένεται να επεκταθεί σε όλα τα θέματα πολιτικής επικαιρότητας, διεξάγεται με βάση το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής (Ανακοινώσεις και δηλώσεις της Κυβέρνησης ενώπιον της Βουλής) με δύο κύκλους τοποθετήσεων του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων, και θα κλείσει με τριτολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προτάσεις για τη διεξαγωγή «προ ημερησίας διατάξεως» συζήτηση, είχαν καταθέσει το ΠΑΣΟΚ «για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές» στις 14 Αυγούστου, και ο ΣΥΡΙΖΑ «για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας» στις 7 Οκτωβρίου 2024.

#ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΒΟΥΛΗ #ΦΩΤΙΕΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/IWQXkaG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη