Live τα αποτελέσματα στις εκλογές ΠΑΣΟΚ - Όλες οι εξελίξεις

Live τα αποτελέσματα στις εκλογές ΠΑΣΟΚ - Όλες οι εξελίξεις

Δείτε live τα αποτελέσματα στις εκλογές ΠΑΣΟΚ. Όλες οι εξελίξεις από για το νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ποιοι θα είναι οι δύο που θα περάσουν στο δεύτερο γύρο.

Live όλες οι εξελίξεις στις εκλογές ΠΑΣΟΚ σήμερα. Εδώ το Dnews θα μεταδίδει live τα αποτελέσματα στις εκλογές ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, έως τις 18:00 το απόγευμα ήταν 260.288 ψηφοφόροι, κάτι που σημαίνει αύξηση 11,2% σε σχέση με το 2021.

Οι κάλπες παραμένουν ανοικτές μέχρι τις 19:00, ωστόσο πιθανότατα θα δοθεί παράταση στην ψηφοφορία από την ΕΔΕΚΑΠ κατά μία ώρα. Εκπρόσωπος του Χάρη Δούκα νωρίτερα άνοιξε πρώτος τη συζήτηση για να παραμείνουν οι κάλπες ανοικτές περισσότερη ώρα.

Μία ώρα μετά το κλείσιμο των καλπών πανελλαδικά, θα δοθούν από την ΕΔΕΚΑΠ τα πρώτα αποτελέσματα που αντιστοιχούν στο 20% του συνόλου.

Ενδιαφέρον έχει ότι μέχρι στιγμής φαίνεται ότι είναι μεγάλη η αύξηση της συμμετοχής στην Αττική, όπου το ΠΑΣΟΚ δεν είχε καλή επίδοση στις ευρωεκλογές. Η γενική εκτίμηση είναι ότι το κατώτερο όριο της δυνητικής συμμετοχής είναι 320.000 με απρόβλεπτο το ανώτατο όριο.

#ΕΚΛΟΓΕΣ_ΠΑΣΟΚ #ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ #ΠΑΣΟΚ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/Q5Fk8pE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη