Live: Ένταση με το «καλημέρα» στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ από κασσελακικά στελέχη

Live: Ένταση με το «καλημέρα» στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ από κασσελακικά στελέχη

Πρωταγωνιστές οι Θανάσης Οικονόμου και Λεωνίδας Μπεχράκης. Γιατί ζήτησαν να σταματήσει το μοίρασμα των καρτών.

Ένταση με το «καλημέρα» και για την ακρίβεια πριν καν αρχίσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωταγωνιστές τους Θανάση Οικονόμου και Λεωνίδα Μπεχράκη.

Συγκεκριμένα, τα δύο στελέχη του κασσελακικού στρατοπέδου κατήγγειλαν σε ιδιαίτερα έντονο ύφος ότι δόθηκε κάρτα για τη συνεδρίαση της ΚΕ σε πρόσωπο που δεν είναι μέλος του οργάνου. Ωστόσο, δεν ανέφεραν σε ποιο πρόσωπο, εξηγώντας ότι μεταφέρουν μαρτυρίες άλλων. Ωστόσο, ζήτησαν να σταματήσει το μοίρασμα των καρτών έως ότου προσέλθει στη διαδικασία αυτή, η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου.

Ο εκνευρισμός που δημιουργήθηκε είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει το μοίρασμα καρτών σε άλλα μέλη της ΚΕ, μεταξύ των οποίων και ο Στέλιος Παππάς, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στους Θανάση Οικονόμου και Λεωνίδα Μπεχράκη, λέγοντας: «Εσείς τι είστε, πολιτοφύλακες;». Στη συνέχεια, η ένταση αποκλιμακώθηκε.

Η διανομή των καρτών συνεχίζεται κανονικά και η απαρτία αναμένεται να επιτευχθεί, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, απομένουν λίγα ακόμη μέλη του οργάνου έως ότου διαπιστωθεί ότι βρίσκεται στην αίθουσα το 50% + 1 του οργάνου.

Η εισήγηση προς την ΚΕ:

siriza_aaa63.jpg

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα και έξω από το ξενοδοχείο

Πάντως, ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα και έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο συνεδριάζει η ΚΕ, όπου περίπου 20-30 υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη «σχολιάζουν» τις αφίξεις στελεχών της απέναντι πλευράς, χωρίς ωστόσο η κατάσταση να έχει «ξεφύγει» έως τώρα.

Μέχρι στιγμής, λίγα μέλη του οργάνου από τη μεριά του από τη μεριά του κασσελακικού στρατοπέδου έχουν προσέλθει στην αίθουσα της συνεδρίασης, τα οποία δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΣΤΕΦΑΝΟΣ_ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/uK9Js5O
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη