Τυφώνας Μίλτον: Σαρώνει τώρα τη Φλόριντα - Live οι εξελίξεις

Τυφώνας Μίλτον: Σαρώνει τώρα τη Φλόριντα - Live οι εξελίξεις

Δείτε live εικόνα από τον τυφώνα Μίλτον που χτυπάει τη Φλόριντα. Όλες οι εξελίξεις. Βίντεο και live. Οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι οι δυσκολότερες για τις ανατολικές ακτές.

Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει εδώ και λίγα λεπτά τη Φλόριντα. Το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ (National Hurricane Center / NHC) ενημέρωσε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος), πως ο Μίλτον έφθασε κοντά στη νήσο Σιέστα Κι, συνοδευόμενος από ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα 205 χλμ/ώρα. Ο τυφώνας Μίλτον έφτασε στην ξηρά κοντά στο σιέστα Κι της Φλόριντα, ως επικίνδυνη καταιγίδα κατηγορίας 3, πριν εξασθενήσει σε κατηγορία 2 καθώς έφτασε στην ακτή, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων. Είναι ο πέμπτος τυφώνας που προσγειώνεται στις ΗΠΑ φέτος.

Ο σερίφης της κομητείας Σεντ Λούις, Κιθ Πέρσον, ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετά θύματα στην περιοχή αλλά από το πέρασμα ανεμοστρόβιλου.

Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια και επιχειρήσεις έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στη Φλόριντα σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές.

Οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι οι δυσκολότερες για τις ανατολικές ακτές εκτιμούν οι επιστήμονες στις ΗΠΑ, με τον Δήμαρχο της Τάμπα να κάνει πριν από λίγο νέα έκκληση στους κατοίκους να μείνουν προφυλαγμένοι σε ασφαλές σημείο.

{https://twitter.com/mattlavietes/status/1844205770990358610}

{https://twitter.com/CharlesPeekWX/status/1844207425144184887}

Δύο εβδομάδες μετά το καταστροφικό πέρασμα του κυκλώνα Ελίν, ο Μίλτον – μια «θανατηφόρα και καταστροφική καταιγίδα», όπως υπογράμμισε η επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) Ντιάν Κρίσγουελ σαρώνει το νοτιοανατολικό άκρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

{https://twitter.com/CharlesPeekWX/status/1844195712915099681}

{https://twitter.com/weatherchannel/status/1844211126550266307}

Η κομητεία Μάρτιν της Φλόριντα αναφέρει πολλούς τραυματισμούς και δεκάδες ζημίες σε σπίτια, ενώ υπάρχουν και νεκροί.

#ΤΥΦΩΝΑΣ_ΜΙΛΤΟΝ #LIVE #ΦΛΟΡΙΝΤΑ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/MXza5NO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη