«ΜισέλGate»: Ο Δουδωνής για το πρόστιμο στη ΝΔ για διαρροή email

«ΜισέλGate»: Ο Δουδωνής για το πρόστιμο στη ΝΔ για διαρροή email

«Το γεγονός ότι στελέχη του κυβερνώντος κόμματος προαναγγέλλουν προσφυγή κατά της Αρχής είναι κάτι που πρέπει να το ψέξουμε!»

Στην καταβολή προστίμου ύψους 40.000 ευρώ υποχρεώνεται η Νέα Δημοκρατίας, μετά την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τη διαρροή e-mail αποδήμων στην πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Επί του ζητήματος τοποθετήθηκε και ο Παναγιώτης Δουδωνής, Βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εσωτερικών ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής δηλώνοντας ότι «Η απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής είναι σαφής όπως και η καταδίκη. Το γεγονός ότι στελέχη του κυβερνώντος κόμματος προαναγγέλλουν προσφυγή κατά της Αρχής, να σύρεται η Αρχή στα δικαστήρια είναι κάτι που πρέπει να το ψέξουμε! Σε κάθε περίπτωση δείχνει πόσο σημαντικές είναι οι Ανεξάρτητες Αρχές στη χώρα μας.»

#ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_ΔΟΥΔΩΝΗΣ #ΠΑΣΟΚ_ΚΙΝΑΛ #ΠΑΣΟΚ #ΔΙΑΡΡΟΗ #EMAIL #ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ_ΔΕΔΟΜΕΝΑ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/8otjkgK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη