«Ιάσων»: Ο πρώτος ψηφιακός σύμβουλος πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, από την BMW Σφακιανάκης

«Ιάσων»: Ο πρώτος ψηφιακός σύμβουλος πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, από την BMW Σφακιανάκης

Η BMW Σφακιανάκης ανέπτυξε το ΑΙ Video Chat Bot «Ιάσων».

Μία νέα καινοτόμα υπηρεσία, εμπνευσμένη από την τεχνητή νοημοσύνη, παρέχει στους πελάτες της η BMW Σφακιανάκης.

Πρόκειται για τον «Ιάσονα», το AI Video Chat Bot που αποτελεί τον πρώτο ψηφιακό σύμβουλο πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, τον οποίο ανέπτυξε η BMW Σφακιανάκης σε συνεργασία με την Uni Systems και τη SmartRep.

Ο «Ιάσων» αλληλεπιδρά με τους πελάτες μέσω βίντεο και φωνής, προσφέροντας μια εμπειρία πέρα από την απλή ανταλλαγή μηνυμάτων, όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά chatbots.

Οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να συνομιλούν με τον «Ιάσονα», να θέτουν ερωτήσεις, να μοιράζονται σκέψεις και να εκφράζουν απορίες κατά την αναζήτησή τους για το κατάλληλο μοντέλο BMW.

Αρχικά, ο «Ιάσων» είναι σε θέση να παρέχει πληροφορίες για τα μοντέλα BMW Σειρά 1, BMW X1,
BMW X2 και BMW X3. Σταδιακά, θα εμπλουτίζεται με πληροφορίες και για τα υπόλοιπα μοντέλα της
BMW.

Το εργαλείο αυτό δεν περιορίζεται στην παροχή πληροφοριών μέσω της ιστοσελίδας, προσφέρει επίσης τη δυνατότητα συλλογής στοιχείων, προγραμματισμό δοκιμαστικών διαδρομών (test drive) και ραντεβού με σύμβουλο πωλήσεων, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω οποιασδήποτε οθόνης αφής ή υλικού μέσω QR code.

#BMW #ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ #ΤΕΧΝΗΤΗ_ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/McPOqFY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη