Προειδοποίηση ΕΟΦ για συμπλήρωμα για στυτική δυσλειτουργία

Προειδοποίηση ΕΟΦ για συμπλήρωμα για στυτική δυσλειτουργία

Το συγκεκριμένο προϊόν προωθείται για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας.

Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την ενημέρωση των αρχών της Ισπανίας, διακινήθηκε το σκεύασμα MAX ERO PLUS μέσω της ιστοσελίδας https://ift.tt/4XieFk6 και βρέθηκε να περιέχει τη δραστική ουσία σιλδεναφίλη (χωρίς να αναφέρεται στην ετικέτα του) κατόπιν εργαστηριακών ελέγχων.

Το συγκεκριμένο προϊόν προωθείται για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας.

Η δραστική ουσία σιλδεναφίλη περιέχεται σε συνταγογραφούμενα φάρμακα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες εάν ληφθεί ανεξέλεγκτα.

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους το προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

#ΕΟΦ #ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ #ΣΤΥΤΙΚΗ_ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ #ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/fBvRIYA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη