Μίλαν – Κλαμπ Μπριζ: Με τα γκολ στο Μιλάνο

Με εννιά αναμετρήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εκκινεί η δράση στο σημερινό κουπόνι. Στο Μιλάνο, η Μίλαν του Πάολο Φονσέκα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν «διά πυρός και σιδήρου» στις νίκες απέναντι στην Ουντινέζε με 1-0 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Μπορεί οι «ροσονέρι» να προηγήθηκαν νωρίς, ωστόσο η αποβολή του Ράιντερς στο ημίωρο άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Δέχτηκε πολύ πίεση το σύνολο του Φονσέκα, με αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις για χιλιοστά, ωστόσο έδειξε ανθεκτικότητα. Προέρχεται από δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει οπωσδήποτε το τρίποντο για να μπορέσει να αποκτήσει ελπίδες να μην αποκλειστεί πρόωρα.

Από την άλλη, η Κλαμπ Μπριζ διανύει χρονιά με σκαμπανεβάσματα. Στο πρωτάθλημα είναι ήδη στο -7 από την πρωτοπόρο Γκενκ ενώ κατόρθωσε να περάσει από την Αμβέρσα και την έδρα της Βέστερλο με 2-1, επιστρέφοντας στις νίκες. Στο επιθετικό κομμάτι παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο η ομάδα του Νίκι Χάγιεν, ωστόσο πληγώνεται από τη νεανική της άμυνα. Στοίχημα αποτελεί το πόσο θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δεδομένα θα έχει στο Σαν Σίρο για να μπορέσει να κάνει τη «ζημιά». Στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Στουρμ Γκρατς με καταπληκτικό γκολ του Τζόλη.

Αναμένεται μία πολύ ενδιαφέρουσα καθώς αμφότερες θέλουν να βάζουν υψηλό ρυθμό στα παιχνίδια τους. Θα βρουν σίγουρα τις στιγμές τους οι δύο ομάδες και είναι πιθανό να σκοράρουν σε κάποια εξ ‘ αυτών. Επιλογή μας το Goal-Goal σε απόδοση 1.80.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη