ΣΥΡΙΖΑ: Φαιδροί οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για τις μειώσεις τιμών

ΣΥΡΙΖΑ: Φαιδροί οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για τις μειώσεις τιμών

Η μείωση τιμών είναι εθελοντική και αφορά σε 123 «κωδικούς» οι οποίοι αντιστοιχούν σε μόλις 32 προϊόντα τονίζει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Φαιδρούς χαρακτηρίζει τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης για τις μειώσεις τιμών ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζοντας ότι την ίδια στιγμή αποδεικνύουν και την αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την κοινωνική πλειοψηφία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της ΝΔ τονίζει ότι «είναι η ίδια κυβέρνηση που έχει μοιράσει 14 δισ. σε απευθείας αναθέσεις, είναι η ίδια κυβέρνηση που με σταθερό ρυθμό διαμορφώνει μια χώρα όπου οι πολίτες από τα μαθητικά τους χρόνια μέχρι τα βαθιά γεράματα πρέπει να είναι ολιγαρκείς, υπομονετικοί και να πλημμυρίζουν από "ατομική ευθύνη"».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Και μοιάζουν και είναι φαιδροί οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για την… εθελοντική μείωση τιμών σε 123 «κωδικούς» (που αντιστοιχούν σε 32 προϊόντα), ταυτόχρονα όμως αποδεικνύουν και την αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την κοινωνική πλειοψηφία.

Είναι η ίδια κυβέρνηση που έχει μοιράσει 14 δισ. σε απευθείας αναθέσεις, είναι η ίδια κυβέρνηση που με σταθερό ρυθμό διαμορφώνει μια χώρα όπου οι πολίτες από τα μαθητικά τους χρόνια μέχρι τα βαθιά γεράματα πρέπει να είναι ολιγαρκείς, υπομονετικοί και να πλημμυρίζουν από «ατομική ευθύνη». Είναι η χώρα όπου πρέπει να μάθουμε να ζούμε όπως οι παππούδες μας τη δεκαετία του '50, χωρίς επαρκές σύστημα υγείας, με εργασιακή εκμετάλλευση, σε περιβάλλον καταναλωτικής αδυναμίας και κοινωνικής επισφάλειας - όπως ακριβώς τα περιγράφουν οι στατιστικές καταγραφές. Για να μπορούν να υλοποιούνται τα 14 δισ. των απευθείας αναθέσεων και τα μεγάλα έργα προμηθειών μεταξύ των λίγων κολοσσών, των funds, των εταιρειών ενέργειας και των ξένων επενδυτών.

Αυτή την Ελλάδα θέλει η συντηρητική παράταξη και δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι για την καταπολέμηση της ακρίβειας, την ενδυνάμωση των νέων, την ενίσχυση των μισθωτών, των συνταξιούχων και της μικρής επιχειρηματικότητας.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΑΚΡΙΒΕΙΑ #ΠΡΟΙΟΝΤΑ #ΜΕΙΩΣΕΙΣ #ΤΙΜΕΣ #ΣΟΥΠΕΡ_ΜΑΡΚΕΤ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/1CQovZH
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη