Τέμπη: Η αλήθεια για την επιστροφή του Γεράσιμου - Η έκκληση του πατέρα- «Σεβαστείτε τον αγώνα της οικογένειας»

Τέμπη: Η αλήθεια για την επιστροφή του Γεράσιμου - Η έκκληση του πατέρα- «Σεβαστείτε τον αγώνα της οικογένειας»
«Ο Γεράσιμος θα μεταφερθεί στο Μιλάνο» - Η οικογένεια του νεαρού φοιτητή διαψεύδει την επιστροφή του στην Ελλάδα

Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της τραγωδίας στα Τέμπη, Γεράσιμος Γεωργιάδης, παρά την παραφιλολογία που «φούντωσε» δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας του Βόλου.

Νωρίς σήμερα το πρωί, το γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση ότι ο 22χρονος Βολιώτης φοιτητής ολοκλήρωσε τον κύκλο της αποκατάστασης στο εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας της Βοστώνης και επιστρέφει στην Ελλάδα. Ωστόσο, όπως γνωστοποίησαν αργότερα, η οικογένεια του Γεράσιμου αλλά και ο Νίκος Πλακιάς, δεν αποφασίστηκε η μεταφορά του πίσω στην Ελλάδα και η συνέχεια της νοσηλείας του σε Κέντρο Αποθεραπείας στη Λάρισα.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γυρίζει στην Ελλάδα. Για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσει η οικογένεια του κάποια στιγμή. Οι άνθρωποι δίνουν έναν τεράστιο και άνισο αγώνα, σεβαστείτε το» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Πλακιάς.

«Δεν επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος»: Όσα δήλωσε ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή

«Σεβασμός στον αγώνα που δίνει το παιδί μου για τη ζωή του. Μέχρι και σήμερα, η μοναδική έγνοια μας, είναι το παιδί μας να κερδίσει αυτή τη μάχη» δήλωσε μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή, Διονύσης Γεωργιάδης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η δήλωση του δικηγόρου που εκπροσωπεί την οικογένεια.

Σύμφωνα με τα όσα τόνισε στο Eleftherostypos.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του Γεράσιμου, Λουκάς Αποστολίδης διαψεύδει τη μεταφορά του νεαρού από την Αμερική στην Ελλάδα και αναφέρει ότι ήδη έχουν δεχθεί την οικογένεια σε ειδικό διαγνωστικό κέντρο του Μιλάνο, προκειμένου αρχικά να μεταφερθεί από τις ΗΠΑ στην Ιταλία και στη μετέπειτα να συνεχίσει την αποκατάστασή του εκεί.

«Ο Γεράσιμος θα μεταφερθεί στο Μιλάνο»

«Ζητάω κι εγώ με τη σειρά μου τον σεβασμό όλων, όπως και ο πατέρας του Γεράσιμου, διότι νομίζω ότι η ζωή δεν είναι μόνο επικοινωνιακά τερτίπια. Ουσιαστικά, παραμένει πάντα το σύμβολο, το οποίο κάνει μία μεγάλη καταγγελία στο «παχύδερμο» κράτος, το οποίο διαχρονικά δεν διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών, δηλαδή το πιο πολύτιμο αγαθό των ανθρώπων… που λέγεται ζωή» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

«Σεβαστείτε τον αγώνα της οικογένειας», η έκκληση του Νίκου Πλακιά

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γυρίζει στην Ελλάδα. Για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσει η οικογένεια του κάποια στιγμή. Οι άνθρωποι δίνουν έναν τεράστιο και άνισο αγώνα, σεβαστείτε το» έγραψε ο Νίκος Πλακιάς.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

«Από το πρωί βλέπω και διαβάζω για τον Γερασιμο ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στην Λαρισα σε κέντρο αποκατάστασης. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που γράφουν και αναπαράγουν τα ΜΜΕ και τα social. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γυρίζει στην Ελλάδα. Για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσει η οικογένεια του κάποια στιγμή. Οι άνθρωποι δίνουν έναν τεράστιο και άνισο αγώνα σεβαστείτε το».

anartisi plakia ec2ff

#ΤΕΜΠΗ #ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ #ΕΠΙΖΩΝ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ_ΤΕΜΠΩΝ #ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ #ΥΓΕΙΑ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/EPuhKtl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη