«Μαύρη» νύχτα με τροχαία και νεκρούς στην Αττική

«Μαύρη» νύχτα με τροχαία και νεκρούς στην Αττική

Τα τροχαία έγιναν στη Μιχαλακοπούλου, στο Μαρούσι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Τροχαία σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (26/10) και τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10) στην Αττική.

Τροχαίο με μηχανή έγινε στην οδό Μιχαλακοπούλου, στις 4:50 τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10). Ο οδηγός της μηχανής ηλικίας 31 ετών κατευθυνόταν από την Μεσογείων προς την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου. Για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο, βγήκε εκτός πορείας χτύπησε στο διάζωμα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Επιπλέον, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Το περιστατικό συνέβη στις 3.30 ώρα τα ξημερώματα ενώ χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τον οδηγό. Ο άνδρας είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οδηγός μηχανής, ηλικίας 23 ετών, κατευθυνόταν από το Χαλάνδρι προς την Νέα Ιωνία όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, στο ύψος της Αγίας Φιλοθέης ένας πεζός ηλικίας 74 ετών με καταγωγή από τον Καναδά φέρεται να επιχείρησε, εκτός διάβασης, να διασχίσει το δρόμο. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 του Σαββάτου (26/10) στην οδό Καποδιστρίου στο Μαρούσι. Ο πεζός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι υπέκυψε στα τραύματά του. Ελαφρά τραυματίστηκε ο νεαρός οδηγός της μηχανής.

#ΑΤΤΙΚΗ #ΝΕΚΡΟΙ #ΤΡΟΧΑΙΟ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/dl168mF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη