Εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο Γ. Σαρακιώτης στις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Αθήνας

Εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης  για την Απελευθέρωση της Αθήνας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Γιάννης Σαρακιώτης. Σε δήλωσή του, ο κ. Σαρακιώτης αναφέρει τα εξής: 

«Μετά από 1264 ημέρες κατοχής, την 12η Οκτωβρίου 1944 η Αθήνα κερδίζει την ελευθερία της. Ογδόντα χρόνια μετά από αυτή τη σημαντική στιγμή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και την απελευθέρωση της πρωτεύουσας από την γερμανική κατοχή, υποκλινόμαστε με απόλυτο σεβασμό, αποτίοντας τον οφειλόμενο φόρο τιμής προς αυτούς που υπερασπίστηκαν με τη ζωή τους τα ιδανικά της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Το θάρρος, η αποφασιστικότητα, η αυταπάρνηση και η αυτοθυσία των αγωνιστών εκείνης της περιόδου συνιστούν την εθνική αξιακή πυξίδα για το μέλλον. Παράλληλα, όμως αποτελούν και σημαντική παρακαταθήκη, τα μηνύματα της οποία είναι πάντοτε επίκαιρα.»


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη