Αυτοψία σε έργα του Αντιδημάρχου Λαμιέων Κώστα Σταυρογιάννη

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαμιέων για θέματα Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Κώστας Σταυρογιάννης συνεχίζοντας τις επαφές και τις επισκέψεις του σε υπό εξέλιξη  έργα, από Δευτέρα 7/10/2024 έως Πέμπτη 10/10/2024 επισκέφθηκε:

1.   Στην Δημοτική  Κοινότητα Θερμοπυλών παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα το έργο «Βελτιωτικές παρεμβάσεις ήπιας Ανάπλασης - Ανάδειξης του Αρχαιολογικού χώρου Θερμοπυλών» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προϋπολογισμού 1.650.000 ευρώ, και  χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

2.   Στον Οικισμό Ευρυτάνων, την υπό κατασκευή παιδική χαρά από Τεχνικά Συνεργεία του Δήμου Λαμιέων.

3.   Στην οδό Μητροπολίτου Δαμασκηνού, το έργο κατασκευής διαχωριστικής κεντρικής νησίδας (ανάμεσα στο Παγκράτι και τα Καλύβια).

4.   Στην οδό Καβάφη (Νέα Άμπλιανη), το έργο ανακατασκευής – διαμόρφωσης πεζοδρομίων εκατέρωθεν της οδού και φωτισμού.

5.   Στην Λεωφόρο  Καλυβίων, το έργο οδοστρωσίας και στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας ( στο τμήμα από την συμβολή με την οδό Ζαΐμη, έως και 100 μέτρα δυτικά των φωτεινών σηματοδοτών, στη συμβολή με την οδό Αγίου Αθανασίου) που βρίσκεται σε εξέλιξη από το Δήμο Λαμιέων.

Επιπλέον, βρέθηκε στην Δημοτική Κοινότητα Ανθήλης, με κλιμάκιο Μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Δόμησης, για να διαπιστώσουν με επιτόπιο έλεγχο την έκταση της αυθαίρετης δόμησης, προκειμένου να ενεργοποιηθούν σε σύντομο χρόνο οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες κατεδάφισης.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη