Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Σημαντικές παρεμβάσεις σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου…




Σημαντικές παρεμβάσεις σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου…

Στα Λουτρά Υπάτης κόπηκαν κι απομακρύνθηκαν δύο άρρωστα δέντρα, θάφτηκαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, ενώ ακολουθήθηκε πιστά το πρωτόκολλο απολύμανσης για αποκλεισμό μετάδοσης της αρρώστιας που χτυπάει τα αιωνόβια πλατάνια μας.

Ακολούθησε η απομάκρυνση ξερού πεύκου που είχε γείρει επικίνδυνα στην περιοχή της Έπαυλης των Πελαργών μεταξύ Μεγάλης Βρύσης και Αγίας Παρασκευής. Δύσκολο έργο,, όσο κι απαραίτητο για την ασφάλεια των πολιτών.

Τέλος μεγάλη δράση στην Κοινότητα Ροδίτσας με κλαδέματα και καθαρισμούς.

Οι Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου «υπερβάλλουν εαυτόν» προκειμένου να γίνουν απαραίτητες εργασίες σε όλον το Δήμο Λαμιέων. Προσπαθούμε να φτάσουμε σε κάθε γειτονιά και να διορθώσουμε σφάλματα και παραλείψεις ετών. Λίγη υπομονή, υπάρχει η θέληση να αλλάξουμε αυτή την πόλη κι αυτό θα αρχίσει να γίνεται αντιληπτό σύντομα.

Συνεχίζουμε… Δήμος Λαμιέων - Municipality of Lamia !

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Δήμου Λαμιέων












Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη