Στέλιος Μάινας: Το Ηρώδειο πρέπει να είναι ανοιχτό για όλους

Στέλιος Μάινας: Το Ηρώδειο πρέπει να είναι ανοιχτό για όλους

«Όσο λιγότερο χρησιμοποιείται η Επίδαυρος, τόσο καλύτερα», τόνισε ο Στέλιος Μάινας.

Θέση στη συζήτηση που έχει ανοίξει για το αν πρέπει να υπάρχουν κριτήρια στο ποιοι καλλιτέχνες εμφανίζονται στο Ηρώδειο πήρε ο Στέλιος Μάινας.

Το Ηρώδειο πρέπει να είναι ανοιχτό για όλους, υπογράμμισε ο ηθοποιός, που τόνισε ότι το ίδιο ισχύει και για την Επίδαυρο, ωστόσο εκεί υπάρχει άλλο ζήτημα, λόγω της φύσης του μνημείου.

«Το Ηρώδειο είναι ναι μεν ένα ρωμαϊκό ωδείο, αλλά νομίζω είναι ένας λαϊκός χώρος για όλο τον κόσμο», δήλωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha.

«Το Ηρώδειο πρέπει να είναι ανοιχτό για όλους», τόνισε και όταν ρωτήθηκε αν πρέπει να υπάρχουν κριτήρια για τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται εκεί απάντησε «Το θεωρώ λάθος αυτό».

Το ίδιο ισχύει και για την Επίδαυρο, συμπλήρωσε ο Στέλιος Μάινας, ωστόσο, επεσήμανε ότι εκείνος ο χώρος είναι διαφορετικός, που αντικειμενικά έχει κάποιες ανάγκες συντήρησης.

«Είναι ένα μνημείο που πρέπει να διατηρηθεί και να παραδοθεί στους επόμενους. Επομένως η Επίδαυρος δεν είναι ένας χώρος που μπορούμε να τον καταναλώνουμε, από την άποψη ότι δεν πρέπει να πατιέται συνεχώς. Γιατί δεν είναι για σήμερα μόνο. Όσο λιγότερο χρησιμοποιείται, τόσο καλύτερα για το ίδιο το μνημείο», πρόσθεσε.

#ΣΤΕΛΙΟΣ_ΜΑΪΝΑΣ #ΗΡΩΔΕΙΟ #ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/Lngtpdc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη