Βολιβία: Ο Μοράλες καταγγέλλει απόπειρα δολοφονίας - «Γάζωσαν» το αυτοκίνητό του με σφαίρες (Βίντεο)

Βολιβία: Ο Μοράλες καταγγέλλει απόπειρα δολοφονίας - «Γάζωσαν» το αυτοκίνητό του με σφαίρες (Βίντεο)

Κουκουλοφόροι πυροβόλησαν τουλάχιστον 14 φορές, σύμφωνα με τον Μοράλες

Ο Έβο Μοράλες δήλωσε ότι «γάζωσαν» με σφαίρες το αυτοκίνητό του και έδωσε στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση της Βολιβίας για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Facebook είναι από το εσωτερικό αυτοκινήτου εν κινήσει. Ο ίδιος κάθεται στη θέση του συνοδηγού και στο παρμπρίζ φαίνονται τουλάχιστον δύο τρύπες από σφαίρες. Ο οδηγός φαίνεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Αυτή η καταγγελία του Μοράλες θα μπορούσε να προκαλέσει περαιτέρω αναταραχές και αστάθεια στη Βολιβία, την ώρα που ήδη η κατάσταση είναι τεταμένη, καθώς υποστηρικτές του πρώην προέδρου κλείνουν αυτοκινητόδρομους και συγκρούονται με τις δυνάμεις ασφαλείας, σημειώνει το Reuters.

Ο Μοράλες δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι δύο οχήματα τους έκλεισαν τον δρόμο και κουκουλοφόροι άρχισαν να πυροβολούν το αυτοκίνητό του. Μία σφαίρα πέρασε «εκατοστά» από το κεφάλι του, είπε. «Δεν ξέρω αν ήταν στρατιώτες ή αστυνομικοί», συμπλήρωσε. Πυροβόλησαν τουλάχιστον 14 φορές, με συνέπεια να τραυματίσουν τον οδηγό του, συμπλήρωσε.

Χθες, Σάββατο, η κυβέρνηση της Βολιβίας κατηγόρησε τον Μοράλες ότι αποσταθεροποιεί τη χώρα και πως προσπαθεί να διαταράξει τη δημοκρατική τάξη. Επίσης, η κυβέρνηση επεσήμανε ότι κάποιες ομάδες που σχετίζονται με τον Μοράλες είναι ένοπλες και προειδοποίησε για βία.

#ΜΟΡΑΛΕΣ #ΒΟΛΙΒΙΑ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/DaqCzHS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη