Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024, στο Δημαρχείο, παρουσία των Αντιδημάρχων Δημοτικής Αστυνομίας – Κοινόχρηστων Χώρων και Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης, Ευαγγελίας Ματσούκα – Χάψα και Παναγιώτη Παρχαρίδη αντίστοιχα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης του Υπουργού στη Λαμία, μετά από υπηρεσιακή σύσκεψη που είχε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Λάμπρος Παπαδήμας» με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, με την ατζέντα της συζήτησης των δύο πλευρών να επικεντρώνεται σε ζητήματα που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης o Δήμαρχος Λαμιέων, υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών δυνάμεων με επιπλέον προσωπικό και την προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή. Ειδικότερα τέθηκαν τα θέματα της εντατικοποίησης των περιπολιών στο κέντρο της πόλης αλλά και σε περιφερειακά σημεία του Δήμου, της αντιμετώπισης της μικροεγκληματικότητας, των παραβατικών συμπεριφορών μεμονωμένων πολιτών και κοινωνικών ομάδων και των τροχονομικών ελέγχων, σε συνεργασία όπου κρίνεται απαραίτητο και με τη Δημοτική Αστυνομία.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε τη δέσμευση της κυβέρνησης να  συμβάλλει στη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών ασφάλειας των πολιτών, σε πλήρη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή. 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε σχετικά: «Έθεσα στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τα καθημερινά και ιδιαιτέρως κρίσιμα θέματα της ασφάλειας των πολιτών για το Δήμο μας. Ο Υπουργός γνωρίζει με τη μακρά του εμπειρία τα προβλήματα που υπάρχουν και τόνισε πως ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας θα εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση. Έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι αποτελεί προτεραιότητά μας, η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες, δημιουργώντας ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον».










Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη