«Κλείδωσε» η μέρα που αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχεται κρύο

«Κλείδωσε» η μέρα που αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχεται κρύο

Ήπιες συνθήκες θα επικρατήσουν στη χώρα τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, αλλά όχι για πολλές μέρες ακόμα.

Και αυτό γιατί, φαίνεται πώς αμέσως μετά την 28η Οκτωβρίου ψυχρές αέριες μάζες θα εισέλθουν στη χώρα μας και με αυτό τον τρόπο θα μπει φρένο στην παρατεταμένη ανομβρία. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο μετεωρολόγος και ευρωβουλευτής Σάκης Αρναούτογλου.

Μέχρι όμως να αλλάξει σκηνικό ο καιρός, οι συνθήκες στη χώρα μας θα είναι ήπιες. Γενικά αίθριος θα είναι και ο καιρός και το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα έχει δύο πρόσωπα. Νωρίς το πρωί θα έχει αρκετό κρύο με τον υδράργυρο να ξεκινάει από μονοψήφιους αριθμούς και προς το μεσημέρι θα υπάρξει άνοδος της θερμοκρασίας.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς ενώ στην Θεσσαλονίκη τους 24. Και στις δύο πόλεις ο καιρός θα είναι αίθριος.

Στην Αττική θα σημειωθούν και σήμερα νεφώσεις χωρίς βροχή. Οι ήπιες αυτές καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από 29/10 έως και 4/11 ψυχρές αέριες μάζες έρχονται στα Βαλκάνια και αναμένεται περισσότερη ψύχρα στην περιοχή μας.

#ΚΛΕΑΡΧΟΣ_ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ #ΣΑΚΗΣ_ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ #ΚΑΙΡΟΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/XTIHCSM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη