Πανουργιάς Παπαϊωάννου για Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας: Στόχος μας είναι να παραδώσουμε στους δημότες μας ένα έργο που θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας

Ο χώρος της ΠΕΛ αναπλάθεται. Με την ολοκλήρωση των εργασιών αξιοποίησης της ΠΕΛ, θα παραδώσουμε στους δημότες μας αλλά και στους επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα, ένα εμβληματικό έργο με κτιριακές εγκαταστάσεις που θα λειτουργούν ως υποδοχείς δράσεων, εκθέσεων και άλλων μεγάλων εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας. Ήδη, δείγματα γραφής για όσα θα ακολουθήσουν αποτελεί η φετινή διοργάνωση του Rally Acropolis, το οποίο διεκδικούμε και πάλι για το 2025.

Στόχος μας είναι να παραδώσουμε στους δημότες μας ένα έργο που θα συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. Στο σύνολό τους οι χώροι που θα διαμορφωθούν, θα είναι προσβάσιμοι και ελεύθεροι, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, για όλους τους συμπολίτες μας αλλά και όσους επισκέπτονται την πόλη μας. Το θεματικό πάρκο, το άλσος αναψυχής αλλά και ο ιδιαίτερος βοτανικός κήπος, οι χώροι πρασίνου, τα υδάτινα στοιχεία, το υπαίθριο αμφιθέατρο καθώς και το δίκτυο πεζοδρόμων θα καλύπτουν τις ανάγκες αναψυχής και διασκέδασης.

Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δήμαρχος Λαμιέων





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη