Πότε ο Νίκος θα ζητήσει εκλογές;

Πότε ο Νίκος θα ζητήσει εκλογές;

Αναζητά την πρώτη πολύ μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Ιανουάριο του 2016 που ανέλαβε αρχηγός της ΝΔ, έως το 2019 που έγινε πρωθυπουργός, ζήτησε πάνω από 1100 (!) φορές εκλογές.

Αν, πράγματι, ο Νίκος Ανδρουλάκης διεκδικεί την κυβέρνηση, δεν μπορεί παρά σε σύντομο χρονικό διάστημα, να ζητήσει εκλογές. Όσο οι δημοσκοπήσεις και η κατάσταση στη μείζονα αντιπολίτευση τον ευνοούν- και προκειμένου να κατοχυρώσει τη θέση του ως ο αντίπαλος πόλος της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προϋπόθεση να ζητήσει εκλογές είναι βεβαίως να υπάρξει μια πολύ μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης στην πολιτική της, ένα μεγάλο σκάνδαλο, μια μείζονα νεοδημοκρατική κρίση.

Πότε θα συμβεί αυτό; Δύσκολο να ειπωθεί.

Δεν χωράει αμφιβολία πως κάποιοι θα επιχειρήσουν να πείσουν τον Νίκο Ανδρουλάκη να είναι ...«θεσμικός» και να μην ζητήσει πρόωρες κάλπες.

«Θεσμικός» εμφανίζεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης- και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ζητήσει πάνω από ...1100 φορές πρόωρες κάλπες!

#ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΕΚΛΟΓΕΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/kXc67m5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη