Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αθανάσιο Κωστορρίζο


Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων, Πανουργιά Παπαϊωάννου, με το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Ταξίαρχο Αθανάσιο Κωστορρίζο, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λαμίας, παρουσία και της Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας – Κοινόχρηστων χώρων, Ευαγγελίας Ματσούκα – Χάψα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά καλό κλίμα, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών και την περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων συνεχάρη το νέο Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του, τονίζοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν τον αστικό ιστό αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν κυριότερα σε θέματα, όπως η ενίσχυση της αστυνόμευσης με εντατικοποίηση των περιπολιών στο κέντρο αλλά στις περιοχές που παρουσιάζουν αυξημένη παραβατικότητα, ιδιαίτερα από συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

Τονίστηκε, επίσης, η σημασία της συνεργασίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της παραβατικής οδικής συμπεριφοράς, καθώς και την καταπολέμηση παράνομων ενεργειών, όπως κλοπές και διαρρήξεις που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.


Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, διαβεβαίωσε το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας για την πλήρη στήριξη του Δήμου σε κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση της ασφάλειας των δημοτών.



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη