Ο Γιατρομανωλάκης, η ΕΡΤ και τα ομοφυλόφιλα βάσανα

Ο Γιατρομανωλάκης, η ΕΡΤ και τα ομοφυλόφιλα βάσανα

Θύμα της δεξιάς - αντιwoke στροφής ο Ν. Γιατρομανωλάκης που «έσκισε» στα γραπτά αλλά, όπως όλα δείχνουν, θα κοπεί στα προφορικά.

Καθυστερεί η επιλογή διευθύνοντος συμβούλου για την ΕΡΤ που, για πρώτη φορά, ακολουθεί γραπτό διαγωνισμό (έγινε στις 13/7).

Βέβαια, την τελική απόφαση θα πάρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης μετά από προφορικές συνεντεύξεις των τριών πρώτων και αυτό σχετικοποιεί, όσο να ναι, την εγγύηση του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, η καθυστέρηση οφείλεται στη δυσκολία αποκλεισμού του διαγωνιζόμενου που ήρθε πρώτος στις εξετάσεις και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Πρόκειται για τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

Τότε, ο Κ. Μητσοτάκης τον επέλεξε στο πλαίσιο του ανοίγματος στο κέντρο ως προερχόμενο από το Ποτάμι και ομοφυλόφιλο - τι καλύτερο για επίδειξη προοδευτικού προφίλ;

Τώρα, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Μετά το νόμο για την ισότητα στον γάμο, η ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ+ έχει εγκαταλειφθεί εντελώς και γίνεται προσπάθεια να ξεχαστεί. Θύμα της δεξιάς - αντιwoke στροφής ο Ν. Γιατρομανωλάκης που "έσκισε" στα γραπτά αλλά, όπως όλα δείχνουν, θα κοπεί στα προφορικά.

Τ.Τε.

#ΕΡΤ #ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/F1hjblo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη