Adele και Σελίν Ντιόν αγκαλιάζονται δακρυσμένες - Στο σόου της Βρετανίδας στο Λας Βέγκας (Βίντεο)

Adele και Σελίν Ντιόν αγκαλιάζονται δακρυσμένες - Στο σόου της Βρετανίδας στο Λας Βέγκας (Βίντεο)

Η Adele έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλη φαν της Σελίν Ντιόν.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που η Adele είδε τη Σελίν Ντιόν κατά τη διάρκεια του σόου της Βρετανίδας τραγουδίστριας στο Λας Βέγκας.

Οι δύο σταρ αγκαλιάστηκαν δακρυσμένες για αρκετά δευτερόλεπτα. Η Adele πλησίασε τη Σελίν Ντιόν ενώ τραγουδούσε το «When We Were Young».

Εμφανώς συγκινημένες και οι δύο, αγκαλιάστηκαν, ενώ η Βρετανίδα φάνηκε να της λέει κάτι. Η Ντιόν κράτησε το πρόσωπο της Adele και στη συνέχεια της φίλησε το χέρι. Αμφότερες σκούπιζαν τα δάκρυά τους αμέσως μετά, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media.

Η Adele έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια της Σελίν Ντιόν. Μάλιστα, σε συνέντευξη στη Vogue το 2021 είχε πει ότι το πολυτιμότερο απόκτημά της είναι μία τσίχλα που μάσησε η Καναδή τραγουδίστρια, την οποία η Adele έχει βάλει σε κορνίζα.

#ADELE #ΣΕΛΙΝ_ΝΤΙΟΝ #ΑΝΤΕΛ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/ciBzIAU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη