Άντονι Χόπκινς: Χόρεψε συρτάκι στα 86 του και έγινε viral (βίντεο)

Άντονι Χόπκινς: Χόρεψε συρτάκι στα 86 του και έγινε viral (βίντεο)

«Χορέψτε σαν να μη σας βλέπει κανένας» παροτρύνει τους θαυμαστές και διαδικτυακούς του φίλους

O διάσημος ηθοποιός Άντονι Χόπκινς καλημέρισε τους ακολούθους του στο Instagram, χορεύοντας στη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και του «Ζορμπά» που ακούστηκε στην ταινία « Zorba the Greek».

«Χορέψτε σαν να μη σας βλέπει κανένας» παροτρύνει τους θαυμαστές και διαδικτυακούς του φίλους, ο σταρ του Χόλιγουντ, Άντονι Χόπκινς.

Ο ίδιος ανέβασε το σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κερδίζοντας πολλά θετικά σχόλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άντονι Χόπκινς χορεύει γενικά αλλά και υπό τους ήχους του «Ζορμπά» σε αντίστοιχη ανάρτησή του. Ήταν 2022 όταν ο βραβευμένος με Όσκαρ αστέρας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το εμβληματικό συρτάκι του Μίκη Θεοδωράκη.

#ΣΥΡΤΑΚΙ #ΧΟΡΟΣ #ΑΝΤΟΝΙ_ΧΟΠΚΙΝΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/3RzE0rj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη