Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Την αναζητούσε ο ξάδελφός της

Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Την αναζητούσε ο ξάδελφός της

Η ηλικιωμένη είχε να δώσει σημάδια ζωής από την προηγούμενη ημέρα.

Θύμα δολοφονίας, στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα έπεσε μια ηλικιωμένη, 84 ετών.

Η ηλικιωμένη είχε να δώσει σημάδια ζωής από την προηγούμενη ημέρα και ο ξάδελφός της, 77 ετών, κάλεσε την Αστυνομία που έφτασαν με κλειδαρά στο διαμέρισμα επί της οδού Παπαδημητρίου το απόγευμα του Σαββάτου (12/10).

Αφού παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού της και μπήκαν μέσα, διαπιστώθηκε ότι, η θύρα δεν ήταν ασφαλισμένη, το κλειδί ήταν από την εσωτερική πλευρά της κλειδαριάς και δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Σε κοντινή απόσταση από την πόρτα, βρέθηκε πεσμένη και ανάσκελα στο πάτωμα η 84χρονη και σε μικρή απόσταση από αυτή, υπήρχαν στο έδαφος πατημασιές με αίμα και κηλίδες αίματος.

Να σημειωθεί πως το σπίτι δεν έφερε ίχνη πάλης και αναστάτωσης.

Η ηλικιωμένη έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από τέμνον και νύσσον όργανο, ενώ ο θάνατος της προσδιορίζεται μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου.

#ΚΑΜΕΝΑ_ΒΟΥΡΛΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/DEVYGwC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη