ΣΥΡΙΖΑ: Συναντιούνται οι 5 υποψήφιοι πρόεδροι, αναβάλλεται η συνεδρίαση της ΚΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Συναντιούνται οι 5 υποψήφιοι πρόεδροι, αναβάλλεται η συνεδρίαση της ΚΟ

Αναβάλλεται η αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της συνάντησης των υποψηφίων προέδρων που ζήτησε ο Πολάκης

Για τις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας μετατίθεται η προγραμματισμένη για αύριο σύσκεψη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της σύσκεψης των 5 υποψηφίων προέδρων, την οποία πρότεινε ο Παύλος Πολάκης πριν λίγη ώρα και στη σκιά του κινδύνου διάσπασης του κόμματος.

Πέρα από το γεγονός ότι ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης και ο Σωκράτης Φάμελλος είναι βουλευτές, ο Χανιώτης βουλευτής έχει ζητήσει την παρουσία στη σύσκεψη της γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, καθώς και του προέδρου της ΚΟ του κόμματος, Νίκου Παππά.

Κατόπιν αυτών, ο Νίκος Παππάς ανέβαλε τη συνεδρίαση της ΚΟ, για την οποία αναζητείται αίθουσα στη βουλή την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με συνεργάτες του, ο ίδιος θα παραστεί στην αυριανή σύσκεψη των υποψηφίων στην Κουμουνδούρου.

#ΣΥΡΙΖΑ #ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ #ΠΡΟΕΔΡΙΑ #ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ #ΑΝΑΒΟΛΗ #ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ_ΟΜΑΔΑ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/JB2qfC7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη