Θρήνος στα Άγραφα και την Πυροσβεστική για τον χαμό του 45χρονου πυροσβέστη Γιώργου Κουτσοκώστα

Προς ενημέρωσή σας.
Καλή σας μέρα

https://www.vimapoliti.gr/epikairotita/agrafa/item/6689-thrinos-sta-agrafa-kai-tin-pyrosvestiki-gia-ton-xamo-tou-45xronou-pyrosvesti-giorgou-koutsokosta





--
Η ομάδα του VimaPoliti.gr
H Eπικαιρότητα σήμερα

Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο facebook
Ακολουθήστε μας στο ΥouTube
Δείτε μας στο Twitter
 Ελάτε στην ομάδα μας στο tiktok

Δημήτρης 
Κουκουράβας
Σύμβουλος Υπηρεσιών-Επικοινωνίας
ΜΜΕ  & Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ: 6983643450 
210-5141814 

Εγγραφείτε στο feed link(Τα νέα μας μέσω email)

Διευκρίνιση ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου : Οι αγαπητοί φίλοι-ες  που  δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις μας σας παρακαλούμε στείλτε μας απάντηση με την λέξη "Διαγραφή",το οποιό θα δεχθούμε ευχαρίστως.

Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη αν σας ενοχλήσαμε.
Οποιαδήποτε πληροφορία που περιέχεται στην παρούσα ηλεκτρονική αλληλογραφία είναι αυστηρώς εμπιστευτική και προορίζεται αποκλειστικώς και μόνο για τον παραπάνω κατονομαζόμενο παραλήπτη της. Εάν εκ παραδρομής έχετε λάβει την παρούσα αλληλογραφία, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τον αποστολέα της και διαγράψετε αυτή από το σύστημα σας άμεσα, καθώς δεν δικαιούστε να την χρησιμοποιήσετε, αποθηκεύσετε ή/και να την κοινοποιήσετε σε οποιονδήποτε τρίτο. 
Σας ευχαριστούμε
Κουκουράβας Δημήτρης 
Σύμβουλος Υπηρεσιών
P Σκεφτείτε το περιβάλλον


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη