Λαμία: Συνελήφθησαν 3 άτομα με ναρκωτικά και όπλα

 


Συνελήφθησαν τρία -3- άτομα στη Λαμία, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και -κατά περίπτωση- περί όπλων 

Κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών εμποτισμένα με ναρκωτικές ουσίες, κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό κ.α.

Συνελήφθησαν, τη Παρασκευή (04-10-2024) στη Λαμία, μετά από οργανωμένη επιχείρηση και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, τρεις -3- ημεδαποί και συγκεκριμένα δυο άνδρες και μια γυναίκα, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών και -κατά περίπτωση- περί όπλων.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -66- αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένα με ναρκωτικές ουσίες, συνολικού μικτού βάρους -48,7- γραμμαρίων, 

  • αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα σπόρους κάνναβης, μικτού βάρους -0,3- γραμμαρίων, 

  • πλήθος χάρτινων περιτυλιγμάτων,

  • το χρηματικό ποσό των -305- ευρώ,

  • δύο -2- κινητά τηλέφωνα,

  • δύο -2- αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα και

  • ένα -1- τσεκούρι. 

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Επιπλέον, νωρίτερα των συλλήψεων των ανωτέρω, συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας ο οποίος είχε μεταβεί στην προαναφερόμενη οικία και αμέσως μετά την απομάκρυνσή του από αυτήν, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μία -1- αυτοσχέδια συσκευασία, περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών εμποτισμένα με ναρκωτικές ουσίες μικτού βάρους -0,5- γραμμαρίων, καθώς και ένα -1- αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένα με ναρκωτικές ουσίες και καπνό, μικτού βάρους -0,4- γραμμαρίων.  

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη