Οι αργίες δεν σταματούν με την 28η Οκτωβρίου: Το επόμενο τριήμερα, πότε θα έχουμε κλειστά σχολεία

Οι αργίες δεν σταματούν με την 28η Οκτωβρίου: Το επόμενο τριήμερα, πότε θα έχουμε κλειστά σχολεία

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ήταν μόνο η αρχή: Οι αργίες μέχρι το τέλος του χρόνου, πότε θα έχουμε κλειστά σχολεία.

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου πέφτει φέτος Δευτέρα, γι' αυτό και οι μαθητές θα απέχουν από τα μαθήματα και την Παρασκευή 23/10 για σχολικές γιορτές και εκδηλώσεις.

Λίγες ημέρες μετά, οι μαθητές θα απολαύσουν ακόμη ένα τριήμερο ανάπαυλας λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου.

Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε και πάλι εορτασμό... προκαταβολικά και συγκεκριμένα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Κάπως έτσι φτάνουμε και στα Χριστούγεννα: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα σχολεία αναμένεται να κλείσουν δύο μέρες πριν την παραμονή των Χριστουγέννων, δηλαδή την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα πάνε κανονικά στο σχολείο την Δευτέρα κι ανάλογα με τον προγραμματισμό της κάθε σχολικής μονάδας, ενδέχεται να κάνουν για λίγες ώρες μάθημα και στην συνέχεια να συμμετέχουν σε κάποια χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από τις 24/12/2024 έως τις 7/01/2025 για τις διακοπές των Χριστουγέννων, ενώ οι μαθητές αναμένεται να επιστρέψουν ξανά στις σχολικές αίθουσες την Παρασκευή 08/01/2025.

#ΚΛΕΙΣΤΑ_ΣΧΟΛΕΙΑ #ΑΡΓΙΕΣ #ΜΑΘΗΤΕΣ #ΓΙΟΡΤΕΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/ZRHkMxv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη