Αμαλιάδα: Και τέταρτο νεκρό μωρό στα χέρια της 24χρονης

Αμαλιάδα: Και τέταρτο νεκρό μωρό στα χέρια της 24χρονης

Και τέταρτο μωρό νεκρό στην Αμαλιάδα στα χέρια της ίδιας γυναίκας - Οι συμπτώσεις που σοκάρουν

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών μωρών στην Αμαλιάδα με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο και για τέταρτο νεκρό μωρό που έχασε αιφνίδια και αναπάντεχα τη ζωή του στα χέρια της 24χρονης Ειρήνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LIVE NEWS στο MEGA, πλέον υπάρχει και αναφορά για τέταρτο νεκρό παιδί, που έχασε τη ζωή του στην αγκαλιά της 24χρονης πολύ πριν πεθάνουν αυτά τα τρία παιδιά. Όπως ανέφερε η μητέρα του άτυχου 6 μηνών βρέφους που κατέληξε αιφνιδίως στην αγκαλιά της Ειρήνης «Εγώ σαν μάνα που έχω χάσει το παιδί μου, μέσα από τα χέρια της Ειρήνης, θα το ψάξω και νομικά και θα το φτάσω μέχρι όπου χρειαστεί».

Είναι σοκαριστικό πως αυτή η γυναίκα μέσα σε 3 χρόνια έχει γίνει αυτόπτης μάρτυρας όχι σε 3 αλλά σε 4 θανάτους παιδιών. «Έρχομαι και να ρωτήσω πώς γίνεται; Είναι και τα 4 σύμπτωση; Έχει κάνει κάτι; Εγώ έρχομαι να ρωτήσω σαν μάνα μόνο ένα 'γιατί'».

Η αποκάλυψη για το τέταρτο νεκρό βρέφος

Το μικρό αυτό μωράκι «έφυγε» από την ζωή εντελώς ανεξήγητα στις 4 Φεβρουαρίου του 2021. Η μητέρα περιέγραψε όλα όσα θυμάται από εκείνο το απόγευμα, που είχε βγει για μια βόλτα αφήνοντας πίσω την επιστήθια φίλη της, Ειρήνη, να προσέχει το μωρό της. «Με την Ειρήνη γνωριζόμαστε χρόνια, είμαστε κουμπάρες. Της είπα να μου κρατήσει το παιδί να πάω μια βόλτα με τον σύντροφο μου. Μου είπε εννοείται ότι μπορώ».

Η μητέρα πριν αφήσει την κόρη της με την Ειρήνη την είχε αλλάξει, την είχε ταΐσει και πριν την κοιμίσει της έδωσε και το φάρμακο που έπαιρνε για ένα μικρό πρόβλημα υγείας.

Τίποτα -όπως λέει- δεν προμήνυε το τι θα επακολουθήσει.

«Παίρνει κάποια στιγμή η Ειρήνη τηλέφωνο κάποιον που δεν θέλω να πω ποιον και λέει «το παιδί πέθανε» και παίρνει κατευθείαν ο σύζυγος μου την Ειρήνη τηλέφωνο και του λέει το παιδί είναι μια χαρά, ενώ ήταν πεθαμένο».

Το ίδιο της είπαν και οι γιατροί στο Καραμανδάνειο. Ότι δηλαδή το μωρό έφτασε στα χέρια τους νεκρό και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Η 24χρονη Ειρήνη από την άλλη, έκανε μια άλλη περιγραφή. «Έκανε κάποιον θόρυβο το παιδί και ότι κάλεσε ασθενοφόρο. Δεν μου είπε για δύσπνοια ότι έκανε έναν ήχο και δεν μπορούσε να ανασάνει. Όπως συνέβη στα δυο δικά της και στο τρίτο στην Αμαλιάδα».

Η αιτία θανάτου που είπαν τότε σε αυτή την μητέρα ήταν ο αιφνίδιος θάνατος. Ο φάκελος έκλεισε, όμως τον επόμενο χρόνο, πέθανε ακόμη ένα μωρό. Το πρώτο παιδί της Ειρήνης. «Βγήκε απροσδιόριστο η πρώτη ιατροδικαστική και στην πορεία έχασε άλλα δύο παιδάκια η Ειρήνη».

Οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις, λέει σήμερα η μητέρα του πρώτου μωρού από τα τέσσερα που χάθηκαν, την γέμισαν με υποψίες.

«Μόλις έμαθα για τον θάνατο κι άλλου βρέφους μου μπήκαν υποψίες»

«Νοσηλευτήκαμε στο νοσοκομείο, περάσαμε από γιατρούς, νευρολόγους, παθολόγους. Στείλαμε εξετάσεις στην Αθήνα, δεν έβρισκαν κάτι. Όταν βγήκαμε, μου είπαν ότι πρέπει να πάει σε φυσικοθεραπευτή», είπε η μητέρα.

«Ενώ έχω τακτοποιήσει το μωρό μου, είχε πάρει και την αγωγή του, φεύγω. Μετά από δύο ώρες με πήρε τηλέφωνο και μου λέει 'με κάλεσε η Ειρήνη, έφυγε, πέθανε'. Κλείσαμε το τηλέφωνο και ο σύντροφός μου κάλεσε την Ειρήνη, της λέει 'πες μου τι έγινε με το παιδί'. Δεν του είπε την αλήθεια, του είπε ότι ήταν καλά».

Το ζευγάρι έφυγε κατευθείαν για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Το βρέφος βρισκόταν καθ'οδόν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ωστόσο είχε ήδη καταλήξει.

«Τη ρώτησα μετά τι έγινε και μου λέει 'άκουσα έναν ήχο, σαν να μην μπορούσε να ανασάνει και είχε μελανιάσει».

#ΑΜΑΛΙΑΔΑ #ΝΕΚΡΟ_ΜΩΡΟ #ΠΕΘΑΝΕ #ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ_ΘΑΝΑΤΟΣ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/2ztXKlN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη