Μαγιόρκα: Θρίλερ για 24χρονη - Βρήκε τραγικό θάνατο σε κάδο σκουπιδιών, η «μοιραία» κίνηση

Μαγιόρκα: Θρίλερ για 24χρονη - Βρήκε τραγικό θάνατο σε κάδο σκουπιδιών, η «μοιραία» κίνηση

Έπεσε σε κάδο σκουπιδιών για να βρει το κινητό της - Λιποθύμησε, συνεθλίβη και απανθρακώθηκε, η τραγική ιστορία της

Η τραγική ιστορία μιας 24χρονης φοιτήτριας στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, που βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών, σοκάρει από την αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στο φρικτό της τέλος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η άτυχη 24χρονη Agostina Rubini Medina είχε εξαφανιστεί για περισσότερες από δύο εβδομάδες, μετά από νυχτερινή έξοδο που είχε πραγματοποιήσει. Σήμανε συναγερμός για να βρεθούν τα ίχνη της και άπαντες κινητοποιήθηκαν για να την εντοπίσουν.

Δεν έχει βρεθεί ακόμα κανένα σημάδι της και οι ισπανικές Αρχές εξετάζουν σοβαρά ένα σενάριο που σοκάρει για την τραγική της τύχη. Σύμφωνα με τις ισπανικές Αστυνομικές Αρχές η 24χρονη φοιτήτρια πιθανότατα καταπλακώθηκε από απορριμματοφόρο και στη συνέχεια αποτεφρώθηκε, αφού προηγουμένως λιποθύμησε σε κάδο απορριμμάτων μετά από μεθύσι.

exafanisi 7ae7b

Η «μοιραία» κίνηση για να πιάσει το κινητό της

Η... ακραία θεωρία της αστυνομίας είναι ότι μεθυσμένη, η άτυχη Agostina άρχισε να ψάχνει το κινητό της τηλέφωνο στα σκουπίδια. Το απορριματοφόρο που πέρασε από το σημείο τη συνέθλιψε και τελικά πετάχτηκε σε αποτεφρωτήρα.

Υπάλληλος ψιλικατζίδικου απ' όπου πέρασε η 24χρονη το μοιραίο βράδυ κατέθεσε ότι πέρασε από το μαγαζί και αγόρασε μια σακούλα πατατάκια, ενώ υπογράμμισε πως το κορίτσι ήταν εμφανώς μεθυσμένο. Περαστικός ανέφερε στις αρχές ότι προσωπικά αντίκειμενά της βρισκόταν έξω από κάδο απορριμάτων ενώ, τέλος, το κινητό της έδινε σήμα από σταθερό σημείο για περίπου μισή ώρα πριν μεταφερεί στο εργοστάσιο αποτέφρωσης όπου και έκλεισε.

«Η κύρια υπόθεση είναι ότι μπήκε στα σκουπίδια για να πάρει κάτι και είχε την ατυχία να αισθανθεί αδιαθεσία μέσα σε αυτά», δήλωσε επιθεωρητής που ανέλαβε την υπόθεση.

#ΜΑΓΙΟΡΚΑ #ΘΡΙΛΕΡ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ #ΚΑΔΟΣ_ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ #ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ #ΝΕΚΡΗ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/gb7AmsO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη