Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για εμμονικό θαυμαστή της: «Με παίρνει τηλέφωνο 15 χρόνια»

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για εμμονικό θαυμαστή της: «Με παίρνει τηλέφωνο 15 χρόνια»

Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον εμμονικό θαυμαστή της.

Μία προσωπική εξομολόγηση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για έναν θαυμαστή που είχε εμμονή μαζί της.

«Θα σας πω την αμαρτία μου, γιατί θεωρώ πως είναι τι σου βγάζει και ο άλλος. Και εγώ έχω έναν θαυμαστή ο οποίος έχει το κινητό μου, εντάξει, εγώ έχω και το ίδιο τηλέφωνο από τα 16 μου, οπότε όλοι έχουν το τηλέφωνο μου. Στα γενέθλια μου, στη γιορτή μου θα με πάρει και θέλει απλά να μου πει Σταματίνα μου, χρόνια πολλά. Αλλά άμα δεν το σηκώσω, θα με πάρει 10 φορές μέχρι να το σηκώσω», είπε η παρουσιάστρια.

«Με το που το σηκώσω όμως και μου πει αυτό, πολύ ευγενικά και χωρίς υπονοούμενα, θα πω και εγώ σ' ευχαριστώ πολύ. Με παίρνει τώρα 15 χρόνια στη γιορτή μου και στα γενέθλια μου. Μετά έχουν προστεθεί και τα γενέθλια των παιδιών μου, οι γιορτές των παιδιών μου και η πρεμιέρα της εκπομπής! Είναι όμως και τι σου βγάζει ο άλλος…Αν δηλαδή αρκείται στο να σου πει ένα Χρόνια Πολλά ή Καλή αρχή στη χρονιά, δεν με ενοχλεί. Αν όμως τον άλλον τον δω έξω από το σπίτι μου να παραμονεύει, συγνώμη, εκεί θα πάρω την αστυνομία γιατί αυτό με ενοχλεί, με σκιάζει και με αγχώνει», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

#ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ_ΤΣΙΜΙΤΣΙΛΗ #ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/XRt805c
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη