Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 13χρονης στη Λέσβο: «Ο 21χρονος είναι συγγενής της»

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 13χρονης στη Λέσβο: «Ο 21χρονος είναι συγγενής της»

Η ΕΛΑΣ διερευνά το ενδεχόμενο μαστροπείας, δηλαδή αν υπάρχει άτομο που εξωθούσε στην πορνεία την 13χρονη έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, όπως επίσης και την πιθανότητα κάποιοι να γνώριζαν για τη σεξουαλική κακοποίησή της και να σιωπούσαν.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 13χρονης από την Λέσβο που έχει καταγγείλει συνολικά τέσσερις άνδρες για τον βιασμό και την καταγραφή προσωπικών της στιγμών σε βίντεο.

Την ώρα που στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας μπαίνουν νέα πρόσωπα για τον φερόμενο βιασμό της από δύο άνδρες 21 και 22 ετών, δηλώσεις της μητέρας της ανήλικης έρχονται να δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Mega, η κόρης της ισχυρίστηκε πως πήγε «από μόνη της», δηλαδή «παρασύρθηκε και τα έκανε», «όχι ότι την πήραν με το ζόρι και της τα έκαναν. Ότι ναι μεν δεν είναι σωστό που ήταν ανήλικη, που έγιναν όλα αυτά, αλλά δεν την βίασαν κιόλας».

Υπενθυμίζεται πως από τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 13χρονη, δύο ακόμη άνδρες ερευνώνται. Πρόκειται για έναν 23χρονο στρατιωτικό και έναν 64χρονο, συγχωριανό της οικογένειας.

Ο 64χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι με την ανήλικη είχαν μιλήσει λίγες φορές και αυτές επειδή το κορίτσι τού ζητούσε πράγματα.

«Υπάρχει συγγενική σχέση του εντολέα μου με την οικογένεια»

Την ίδια στιγμή, και ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, ο δικηγόρος του 21χρονου κατηγορουμένου αναφέρει πως ο εντολέας του είναι συγγενής του θύματος και τονίζει πως κρίσιμο για την υπόθεση είναι να βρεθεί το επίμαχο βίντεο.

«Ζητάμε να βρεθεί το βίντεο το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν είμαστε εμείς, δεν έχουμε καμία σχέση με τα καταγγελλόμενα. Από ό,τι είχε καταγγείλει η ανήλικη, υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι όντως διαπράττουν αυτό το πράγμα αλλά δεν είναι ο δικός μου εντολέας και δεν έχει συμμετάσχει σε τίποτα από όλα τα προηγούμενα τα οποία έχει καταγγείλει», ανέφερε μιλώντας στο Mega ο Πανάγος Κουφέλος.

«Εμείς έχουμε παραδώσει τα κινητά μας στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι από εκεί και πέρα θα ξεδιαλύνουν τα πάντα και θα φανεί το τι έχει γίνει».

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, ο εντολέας του «ήταν πολύ εύκολος στόχος» καθώς είναι δεύτερα ξαδέρφια».

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, το γεγονός αυτό δεν επιβεβαιώνεται τουλάχιστον στις καταθέσεις του παιδιού. Απο το νησί λένε ότι ο 21χρονος είναι πολύ μακρινός ξάδελφος της μικρής, από την οικογένεια της μητέρας της - αλλά σε καμία περίπτωση δεύτερα ξαδέρφια.

#ΛΕΣΒΟΣ #ΜΥΤΙΛΗΝΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΝΗΛΙΚΗ #ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/Taq83dh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη