Για πρώτη φορά φέτος κάτω από 10 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική, πότε και πού θα θέλει... μπουφανάκι

Για πρώτη φορά φέτος κάτω από 10 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική, πότε και πού θα θέλει... μπουφανάκι

Μεγάλη πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία από σήμερα μέχρι και την επόμενη βδομάδα.

Η πτώση θα είναι αισθητή σε πολλές περιοχές της χώρας αλλά και στην Αττική, στην οποία για πρώτη φορά φέτος, το Σάββατο νωρίς το πρωί η θερμοκρασία θα πέσει στα βόρεια του νομού και κάτω από 10 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, στα βόρεια προάστεια η θερμοκρασία σήμερα στη μέγιστη τιμή της θα είναι 17 βαθμούς, αύριο 16 βαθμούς, το ίδιο και το Σάββατο.

Μάλιστα, το Σάββατο νωρίς το πρωί, στα βόρεια προάστια η χαμηλότερη θερμοκρασία θα είναι 9 βαθμοί Κελσίου.

meteo111_e86cb.jpg

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρή Κολυδά, δεν αναμένονται βροχές.

«Φρούδες ελπίδες οι βροχές και τα χιόνια. Το μόνο στάνταρ, η πτώση της θερμοκρασίας και οι τοπικά θυελλώσεις άνεμοι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κολυδάς.

«Οι βροχές πολύ λίγες και τα χιόνια για τα οποία αναφερόμαστε μόλις χθες, σχεδόν ανύπαρκτα (ακόμη και στο Καιμακτσαλάν), καθώς απουσιάζει ο πολυπότητος υετός και γι' αυτό θα σημειωθούν μόνο στις κορυφές των βουνών (πάνω απο τα 2.000μ)» πρόσθεσε.

kolydas37_50089.jpg

Από την πλευρά του ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας ανήρτησε έναν πίνακα με ενδεικτικές θερμοκρασίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Λάρισα και Πάτρα.

tsatra38_98e19.jpg

#ΑΤΤΙΚΗ #ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ #ΠΡΟΓΝΩΣΗ_ΚΑΙΡΟΥ


from Όλες Οι Ειδήσεις https://ift.tt/9HFWxaj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη