WRC – ΕKO Ράλλυ Ακρόπολις: Η μασκότ του αγώνα στο ψηλότερο βάθρο της δημοφιλίας – Γνωρίστε τον «Λεωνίδα» (εικόνες & video)


Για πρώτη φορά το ΕKO Ράλλυ Ακρόπολις έχει μασκότ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΕKO Ράλλυ Ακρόπολις, ο εθνικός μας αγώνας φέτος έχει και δική του μασκότ.

Ο λόγος για τον «Λεωνίδα», ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον αρχαίο Έλληνα που διατέλεσε Βασιλιάς της Σπάρτης, ενώ εν έτει 2024 βρίσκεται στη Λαμία, όπου βρίσκεται η έδρα για το «Ράλλυ των Θεών».


Ακόμα και οδηγοί του WRC έγιναν φίλοι με τον «Λεωνίδα»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η στολή, η οποία έχει λάβει την έγκριση της οργανωτικής επιτροπής, είναι όλη φτιαγμένη χειροποίητα με τη συμβολή μαθητών νηπιαγωγείου της Λαμίας, ενώ ο σχεδιασμός της είχε ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο. Φυσικά κρατάει ασπίδα και δόρυ. Μάλιστα έχει δυο ασπίδες, εκ των οποίων η μια είναι φτιαγμένη από ελαστικό αυτοκινήτου.

Ωστόσο στόχος του «Λεωνίδα» δεν είναι να δείχνει πολεμοχαρής, αλλά να εκφράσει τη μαχητικότητα των κορυφαίων οδηγών όλου του κόσμου και ότι το  ΕKO Ράλλυ Ακρόπολις είναι μια γιορτή για όλους.


Ο «Λεωνίδας» με τους μικρούς θαυμαστές του

Ο «Λεωνίδας» δίνει το «παρών» καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ μικροί και μεγάλοι ζητάνε διαρκώς selfies μαζί του. Αν τον συναντήσετε λοιπόν μη διστάσετε να τον προσεγγίσετε ή ακόμα και να τον αγκαλιάσετε!


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη