Στη Λαμία η «καρδιά» του Rally Acropolis - Η ιστορική πανηγυρική εκκίνηση από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

          Η Λαμία βρέθηκε σήμερα στο «βάθρο των νικητών» φιλοξενώντας, για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία του εθνικού μας αγώνα, την πανηγυρική εκκίνηση από τις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και επισφραγίζοντας τη δυναμική παρουσία του Δήμου μας στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην ΠΕΛ όπου φιλοξενείται το Service Park, προσέλκυσε εκατοντάδες θεατές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που παρακολούθησαν από κοντά το αδικό αυτό γεγονός.

          Η εκκίνηση του Rally Acropolis από τη Λαμία αποτελεί ορό για τη Φθιωτική πρωτεύουσα, σηματοδοτώντας την έναρξη του συναρπαστικού αυτού αγώνα. Οι ήχοι των αγωνιστικών αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των οδηγών, δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα που καθήλωσε το κοινό και πρόβαλε το Δήμο Λαμιέων στο διεθνές στερέωμα.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου για την εκκίνηση του Rally Acropolis:

          Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιελάμβανε την ξεχωριστή παρουσία του Λυκείου των Ελληνίδων-Παραρτήματος Λαμίας με παραδοσιακούς χορούς, ενώ ακολούθησε μεγάλη συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου και τον Μανώλη Κονταρό, που εντυπωσίασαν τους θεατές που απόλαυσαν μια υπέροχη μουσική βραδιά.

          Ο Δήμος Λαμιέων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της πανηγυρικής εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Όλους αυτούς που αποτελούν ισχυρή εγγύηση για τη φιλοξενία στον τόπο μας παρόμοιων εκδηλώσεων στο μέλλον και καθιστούν τη Λαμία σημείο αναφοράς για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τον πολιτισμό και την ιστορία.

Ο Περιφερειάρχης Στερέας Ελλάδας Φάνης Σπανός για την εκκίνηση του Rally Acropolis:

 

          Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας καλωσορίζω στη Λαμία, σας καλωσορίζω στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, στο Ράλλυ των Θεών.

          Ως Δήμαρχος της πόλης, μιας πόλης με μεγάλη παράδοση σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο για τη φιλοξενία του μοναδικού αυτού γεγονότος, όσο και για την εκκίνηση που  λαμβάνει  χώρα, για πρώτη φορά, εδώ στο χώρο της  Πανελλήνιας Έκθεσης.

          Να επισημάνω ότι το τελευταίο διάστημα συμβάλλαμε με όλες μας τις δυνάμεις για την προετοιμασία του σημαντικού αυτού γεγονότος και οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τους εργαζόμενους του Δήμου.

Εκκίνηση Rally Acropolis στη Λαμία:

          Κυρίως όμως να συγχαρώ για την προετοιμασία, τους ανθρώπους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, των οποίων η γνώση, το μεράκι και η μεγάλη εμπειρία σε διοργανώσεις αγώνων παγκόσμιων προδιαγραφών, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και ασφάλειας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το πλούσιο θέαμα που όλοι ανυπομονούμε να απολαύσουμε.

          Εύχομαι στους συμμετέχοντες καλό αγώνα, εύχομαι στους πολλούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, από όλο τον κόσμο που βρίσκονται εδώ, στο Δήμο Λαμιέων, να απολαύσουν με ασφάλεια μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

          Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε όλους ξανά στην επόμενη διοργάνωση.

          Καλή επιτυχία!».

Ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης για την εκκίνηση του Rally Acropolis:

Δείτε φωτογραφίες από την εκκίνηση του Rally Acropolis στη Λαμία:









































Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη