Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Όλοι μαζί, είμαι σίγουρος, ότι θα γράψουμε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις!

Λίγες ημέρες απομένουν από την πανηγυρική έναρξη του EKO Rally Acropolis που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. 

Ο Δήμος μας, είναι έτοιμος να υποδεχθεί τον εθνικό μας αγώνα και να βρεθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, στο επίκεντρο του παγκόσμιου χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Έχουμε εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φιλοξενίας και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των κορυφαίων οδηγών, των αγωνιζόμενων ομάδων, των συμπολιτών μας και κυρίως των χιλιάδων επισκεπτών. 

Απευθύνω κάλεσμα σε όλους να συμμετάσχουν και στις παράλληλες εκδηλώσεις, να ζήσουμε μαζί αυτή την μοναδική εμπειρία. Να δείξουμε στον κόσμο την ρουμελιώτικη φιλοξενία και την ζεστή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το Δήμο μας.

Όλοι μαζί, είμαι σίγουρος, ότι θα γράψουμε μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις!

Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δήμαρχος Λαμιέων









Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη