ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με το Βόλο

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 06/09 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να ξεμουδιάσουν από τις συνεχείς προπονήσεις και για τους προπονητές των δύο ομάδων να δοκιμάσουν σχήματα και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Για την ιστορία η ομάδα του Βόλου επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Korrea στο 35΄. Η ομάδα μας είχε 2 δοκάρια στο β΄ ημίχρονο με τον Bykov.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Raton, Sandberg, Κορνέζος, Andrade, Ring, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Radonja, Τσιάκας, Σιμόνι, Guindo.

Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Βιτλής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Furtado, Βλαχομήτρος, Bykov, Nunez, Σουρδής, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Mekic.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Kovacs, Ταχάτος, Τριανταφύλλου, Korrea, Ασλανίδης,  Smeulers, De Kamps, Bernandou, Mendeita, Assehnoun, Conde

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Αλεξιάδης, Miletic, Λυκουρίνος, Θεοχάρης, Δόσης, Glavcic, Comba, Altman














Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη