Κωνσταντίνος Κερπινιώτης: Συνεχίζουμε να δουλεύουμε αδιαλείπτως, προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους και να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη και πιο καθαρή


Η πρόληψη ήταν πάντα καλύτερη από τη θεραπεία, για αυτό και στο 1ο ΕΠΑΛ δεν είχαμε επικίνδυνες καταστάσεις στο πρόσφατο μπουρίνι.

Η Υπηρεσία Πρασίνου και η Υπηρεσία Καθαριότητας είχε φροντίσει να επέμβει σε 4+1 ευκαλύπτους (ο ένας ξερός) και μία ξερή καρυδιά, που κλαδεύτηκαν ή απομακρύνθηκαν ανάλογα, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν άνθρωποι ή περιουσίες.

Ομοίως έγινε παρέμβαση σε ένα ακόμη δέντρο στο κομμάτι της διασταύρωσης στο «Βόρειο» όπου περνούν εκατοντάδες μαθητές κι άλλοι πολίτες.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε αδιαλείπτως, προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους και να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη και πιο καθαρή. Συνεχίζουμε Δήμος Λαμιέων - Municipality of Lamia !!!


Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Δήμου Λαμιέων




















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη