Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλία Κ. Σανίδα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 
Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,
 
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και νέες γνώσεις. Η σχολική χρονιά είναι μια περίοδος γεμάτη προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες για ανάπτυξη, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
 
Οι μαθητές μας, το μέλλον της κοινωνίας μας, καλούνται να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται, ενώ οι εκπαιδευτικοί, με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καλλιέργεια των νέων γενεών. Οι γονείς, σύμμαχοι σε αυτό το έργο, καλούνται να στηρίξουν τα παιδιά τους και να συνεργαστούν με την εκπαιδευτική κοινότητα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ειδικότερα η Π.Ε. Φθιώτιδας, θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο την εκπαιδευτική διαδικασία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, συνδράμοντας με όλους τους τρόπους, κάτω από ένα κοινό, προοδευτικό όραμα που θα συμβάλλει στη βελτίωση των σχολικών μονάδων και την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου.
 
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη