Ηλιούπολη και Λαμία φιλοξενούν τους τελικούς του Σούπερ Καπ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε σήμερα (9/9) τις έδρες διεξαγωγής των τελικών του Σούπερ Καπ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, ο τελικός των ανδρών, στον οποίο θα βρεθούν αντιμέτωποι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή και ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ, θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (14/9) στο κλειστό της Ηλιούπολης.

Από την άλλη, ο τελικός των γυναικών, με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας Νέας Ιωνίας και της κυπελλούχου ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο (21/9) στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει τη διεξαγωγή των Σούπερ Καπ 2024 Ανδρών και Γυναικών σε Ηλιούπολη και Λαμία αντίστοιχα.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Το 4ο Σούπερ Καπ Ανδρών Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή- ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00 στο ΚΓ Ηλιούπολης με απευθείας μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ).

Το 2ο Σούπερ Καπ Γυναικών ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ Λαμίας «Χαλκιοπούλειο» με απευθείας μετάδοση από το Star Κεντρικής Ελλάδας (θέση 664 στο Cosmote TV, θέση 730 στο ΕΟΝ NOVA και μέσω του WebTV του σταθμού).

Η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά για τη συνεργασία και την παραχώρηση των κλειστών γυμναστηρίων το Δήμο Ηλιούπολης και το Δήμο Λαμιέων, όπως επίσης την ΕΡΤ και το Star Kεντρικής Ελλάδας για τη μετάδοση των αγώνων».

sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη