Λαμία: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο του Εργατικού Κέντρου


ΛΑΪΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του Εργατικού Κέντρου Λαμίας


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα ΔΩΡΕΑΝμαθήματαστοΛαϊκόΦροντιστήριο του Εργατικού Κέντρου ΛαμίαςΓια μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου αλλά και των τελευταίωντάξεων του Δημοτικού 

Επιπλέον παραδίδονται μαθήματα γιαΑγγλικά- Γαλλικά,Σχέδιο, Υγιεινή - Ανατομία. 

 

Το Λαϊκό φροντιστήριο λειτουργεί με ευθύνη του Εργατικού Κέντρου Λαμίας και ταΣωματεία του, μαζί με τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, με στόχο να δώσει μιαανάσασε λαϊκές οικογένειες οικογένειες που δυσκολεύονται να σηκώσουν τα τεράστιαοικονομικά βάρη της σημερινής βάρβαρης πραγματικότητας που ζούμε. 

Η ακρίβεια μας έχει τσακίσει το εισόδημα, το κόστος ζωής ολοένα και μεγαλώνει, τααντεργατικά μέτρα που εφαρμόζονται, η ενεργειακή φτώχεια, ο πόλεμος, έρχονται ναπροστεθούν στο ήδη δυσβάσταχτο κόστος της εκπαίδευσης των παιδιών μας. Γιαάλλημια χρονιά όλα θα φορτωθούν στις πλάτες των εργαζομένων, αυξάνοντας το ποσοστότων παιδιών μας που εγκαταλείπουν το σχολείο

Σήμερα λοιπόν είναι μεγαλύτερη η ανάγκη να δυναμώσει η αλληλεγγύητηςεργατικής τάξης με κάθε τρόπο και μορφή. 

Κανείς μόνος του – κανείς να μην γονατίσει 

Το Λαϊκό Φροντιστήριο είναι έκφραση αυτής της αλληλεγγύης και πιστεύουμε πωςσυμβάλει στον αγώνα που δίνουμε για το μεροκάματο, τα δικαιώματατωνεργαζομένων, την μόρφωση των παιδιών μας, για δημόσια και δωρεάν Παιδείακαι Υγεία, συνολικότερα τον αγώνα που δίνουμε για την ζωή μας. 

Οι εκπαιδευτικοί (εν ενεργεία, συνταξιούχοι, φοιτητές) που συμμετέχουνστοΛαϊκόφροντιστήριο είναι πραγματικό παράδειγμα παιδαγωγού και δίνουντηνδική τους μάχη. Συμμετέχουν εθελοντικά, με αυταπάρνηση, αυτοθυσία και μεράκι, γιανα μορφωθούν και να στηριχτούν οι μαθητές των λαϊκών οικογενειών. 

Η εμπειρία που έχουμε από προηγούμενες χρονιές που λειτούργησε τοΛαϊκόφροντιστήριο δείχνει πως όταν είμαστε αποφασισμένοι, οργανωμένοι στασωματείαμας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. 

Καλούμε τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να αγκαλιάσουναυτήν την σημαντική πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στις αίθουσες του κτηρίου του εργατικού ος όροφος). κέντρου Λαμίας(Λεωσθένους Δεδούση 9, 1 

Κάνουμε κάλεσμα σε ακόμη περισσότερους εκπαιδευτικούς (εν ενεργεία, συνταξιούχους ή άνεργους), που θέλουν να συμβάλουν και να ενισχύσουν αυτή την πρωτοβουλία να έρθουν σε επαφή μαζί μας. 

Στην οργάνωση η δύναμή μας

Στον αγώνα η ελπίδα Όπλο μας η αλληλεγγύη

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη