Τζιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο: Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι Καταλανοί

Μπορεί τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ να δεσπόζουν στο σημερινό πρόγραμμα αγώνων, ωστόσο ενδιαφέρον υπάρχει και στις μάχες των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Στην Τζιρόνα, η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την Ράγιο Βαγιεκάνο θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες. Το σύνολο του Μίτσελ φέτος για πρώτη χρονιά πρέπει να συνδυάσει υποχρεώσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα. Είναι σαφέστατα δύσκολο να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία και να τερματίσει στην πρώτη τετράδα στο πρωτάθλημα, ωστόσο η είσοδος στο Κόνφερενς Λιγκ αποτελεί ρεαλιστικό στόχο για τον σύλλογο. Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να ξαναχτίσει την ψυχολογία της, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την άλλη η Ράγιο Βαγιεκάνο έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο με τον Ινίγκο Πέρεθ στην άκρη του πάγκου της. Την περασμένη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανατρέποντας τα προγνωστικά στοιχήματος. Έχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές του γηπέδου και σίγουρα μπορεί να κάνει τη ζημιά μέσα στην έδρα της αντιπάλου της.Έχει να αντιμετωπίσει και την κακή παράδοση στο γήπεδο της Τζιρόνα καθώς μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία σε τρεις αναμετρήσεις.

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι μπορεί να συμβεί στην αναμέτρηση αυτή. Η ανάγκη της Τζιρόνα για τρίποντο είναι μεγάλη. Έχει την ποιότητα να το πετύχει. Θα στηρίξουμε τη νίκη των Καταλανών και θα ποντάρουμε στο 1+Over 1,5 σε απόδοση 2.12. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη