Κόστιτς: «Η Λαμία μεγαλώνει ως ομάδα»

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και την εικόνα που παρουσίασε τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Κόστιτς:

«H Λαμία πάλεψε απέναντι στον Ολυμπιακό και είχε δύο – τρεις καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί απέναντι στον Ολυμπιακό, αν και ηττηθήκαμε με 3-0.

Ίσως στο τέλος ανοιχτήκαμε για να σκοράρουμε, γιατί παίζαμε εντός έδρας. Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αλλά πρέπει να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για τη νίκη του.

Η Λαμία μεγαλώνει ως ομάδα σε κάθε παιχνίδι, έχουμε τέσσερις βαθμούς και αν συνεχίσουμε έτσι, θα έχουμε τη δυνατότητα για κάτι καλό. Το πρωτάθλημα εδώ είναι πολύ ποιοτικό, πέντε ομάδες μάχονται για τον τίτλο και δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των ομάδων που μάχονται είτε για τον τίτλο, είτε για την παραμονή».

sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη