Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Η ώρα του Ράλλυ των Θεών! Μια ιστορική στιγμή για την πόλη μας!

Η ώρα του Ράλλυ των Θεών! Μια ιστορική στιγμή για την πόλη μας! Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, με την πανηγυρική εκκίνηση για πρώτη φορά από τη Λαμία. 

Με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, επισκεφθήκαμε το «θρυλικό» service park, στην Πανελλήνια Έκθεση, όπου οι κορυφαίες ομάδες άναψαν τις μηχανές για τις πιο απαιτητικές ειδικές διαδρομές.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, οι ήχοι των μηχανών, η ενέργεια του κόσμου... όλα αυτά που κάνουν το Rally Acropolis μοναδικό. Χιλιάδες κόσμου σε μια βραδιά αθλητισμού, ιστορίας, πολιτισμού, διασκέδασης. 

Απολαύσαμε παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο των Ελληνίδων Λαμίας και ζήσαμε μια ξεχωριστή νύχτα με τη μεγάλη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου και του Μανώλη Κονταρού.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό, στηρίζουμε το Rally Acropolis, προβάλλουμε την Λαμία σε όλο τον κόσμο!

Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δήμαρχος Λαμιέων








































Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη