Εισαγωγή επιπλέον μαθητών του Δήμου Λαμιέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Δεκτό έγινε το αίτημα του Δήμου Λαμιέων, που υπέβαλλε μετά τις φυσικές καταστροφές, ώστε οι μαθητές της τελευταίας τάξης και των αποφοίτων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του Δήμου να υπαχθούν στο ειδικό ποσοστό εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Ο Δήμος Λαμιέων, προκειμένου να διευκολύνει τους δημότες μας που είχαν πληγεί από τις φυσικές καταστροφές (Daniel), ανέλαβε την πρωτοβουλία και απέστειλε στο Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων & Αθλητισμού το σχετικό αίτημα με το υπ’ αριθμ. 18967/20-05-2024 έγγραφό του, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 5272/18-09-2024 τ΄ Β.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας έως αύριο, Τετάρτη 25-09-2024.

Ευχόμαστε στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες καλή επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη