Ευχαριστήριο μήνυμα στο δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωαννου από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 22ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Λαμίας-Ροδίτσας


Σας είπα υπάρχει και συνέχεια η διαγραμμιση εμπρός στην είσοδο του σχολείου μας και του νηπιαγωγείου που καθημερινά περνούν μικρά παιδιά και βαριά οχήματα και δεν φαινόντουσαν καν,που τόσο πολύ ζητούσαμε από την αρχή που αυτός ο σύλλογος ανέλαβε έγινε πράξη σήμερα μετά από τόσους μήνες! 

Χάρη κι αυτή σε έναν αξιόλογο άνθρωπο που ότι είχε πει το κάνει πράξη!

Δήμαρχε Πανουργιά Παπαϊωάννου ότι και να πω είναι λίγο. Πόσα ευχαριστούμε πρέπει να σας πούμε για πράγματα που ζητούσαμε μήνες, κι όμως με το που ζητήθηκε σε εσάς έγινε αμέσως πράξη! Είστε υπέροχος συνεχίστε !

Φυσικά δε θα μπορούσε να αφήσω και τα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων και τον αντιδήμαρχο Λαμιέων Κώστα Σταυρογιαννη που έκανε πράξη με το συνεργείο του και αυτή μας την επιθυμία που μήνες τώρα ζητούσαμε! 

Αυτός είναι ο Δήμος Λαμιέων και οι αντιδήμαρχοι του με τα συνεργεία τους....άνθρωποι της προσφοράς σε ότι τους ζητηθεί!





Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη