Ευχαριστήριο μήνυμα στο δήμαρχο Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωαννου και στον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 22ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Λαμίας-Ροδίτσας

Αυτό που έγινε σήμερα στο χώρο του σχολείου μας δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, από καμία άλλη δημοτική αρχή! 

Εγώ σαν πρόεδρος αυτού το συλλόγου νιώθω πολύ υποχρεωμένη και μεγάλη ευγνωμοσύνη για αυτούς τους ανθρώπους της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής,το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό μπρος σε όλο αυτό το έργο και τη βοήθεια από αυτούς τους ανθρώπους!

Από πού να αρχίσω λοιπόν και που να τελειώσω!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στο δήμαρχο μας και υπέροχο άνθρωπο Πανουργιά Παπαϊωάννου και στα συνεργεία του Δήμου Λαμιέων για την τεράστια βοήθεια που μας πρόσφεραν! 

Τον κύριο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων που μας έδωσε για ακόμη μια φορά τεράστια βοήθεια και προτεραιότητα...το έργο του φαίνεται καθημερινά με τον αγώνα που δίνει για το Δήμο Λαμιέων και τον κάθε πολίτη που του ζητά βοήθεια!

Τον κύριο Χρήστο Γκικα προϊστάμενο πράσινου του Δήμου Λαμιέων που όλες τις μέρες τα συνεργεία του ήταν στο σχολείο μας και έκαναν τεράστια προσπάθεια να μπουν όλα σε σειρά!

Εννοείται δεν θα αφήσω εκτός τον Γιάννης Γιαννούτσος που είναι σε όλα μπροστά και ακόμη ο ίδιος έχει μεγάλο δρόμο μέχρι να παραδωθεί το σχολείο στους μικρούς μας μαθητές!

Εννοείται σε κάθε εργάτη του Δήμου Λαμιέων ένα τεράστιο ευχαριστώ! 

Στους υπαλλήλους του τομέα πράσινου μέχρι και στους υπαλλήλους καθαριότητας!

Ειλικρινά σας ευχαριστούμε όλους από καρδιά η βοήθεια σας είναι τεράστια!

Είστε όλοι ένας προς έναν αξιέπαινοι! 

Αυτός είναι ο Δήμος Λαμιέων οι αντιδήμαρχοι του οι υπάλληλοι του, άνθρωποι δοτικοί με όρεξη για δουλειά!

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα ‼️ 

Με εκτίμηση η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 22ου Δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Λαμίας- Ροδίτσας!





















Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη